Stacks Image 116
Her er jeg så ... Mit borgerlige navn er Kim Holm, men som du kan se her på Sjovfest.dk benytter jeg mig af forskellige aliaser :-) Du er nok allerede klar over at du har klikket ind på min hjemmeside for den underholdning jeg laver. Og eftersom du læser dette, har du nok tænkt ”... hvem er han, lad mig lige læse lidt mere.. ” og det får du så mulighed for nu.
Jeg er far til 3 herlige unger (Emilie, Niklas og sidstkomne Isabella) og gift med den underskønne Anita - og sidst men absolut ikke mindst har vi en aktiv, men dejlig vovse, som nok skal sørge for at vi får os rørt.
Nå nok om det .... nu til det vigtige ... hvordan kommer festunderholdning ind i billedet..??
Jo... som de der kender mig nok vil nikke genkendende til har jeg altid haft et smil på læben og en kvik og sjov bemærkning klar. Og jeg har altid følt mig godt tilpas i situationer hvor humoren har været i centrum. Det gode grin er det bedste jeg ved .... og det er nok noget man kan blive afhængig af.

I 2005 så jeg gennem en bekendt mit snit til at gøre ”det gode grin” til min levevej. Den åbenbaring og det skridt jeg tog der, har jeg på ingen måder fortrudt. Det er så givende at få folk til at grine og more sig. Og latteren, og humor generelt, er med til at bringe folk tættere sammen på en positiv og uforpligtende måde - og netop til fester er dette et stort plus.

Der er sket en del siden starten i 2005 hvor jeg startede ud med min første figur ”
Den skøre Tjener Mik” .... ja Mik er jo ikke det mest originale navn(gæt selv hvordan det opstod :-) et lille hint Kim bagfra siger...?), men det har ikke desto mindre vist sig at det holder og passer perfekt til den noget enfoldige tjener, som efterhånden har gjort sit indtog til mange fester - både hos private og firmaer.
Flere figurer har set dagens lys over årene, bl.a.
Pizza Mike, Festfotografen, Ballonklovnen Bongo, Julemanden og Drillenissen Didrik

Fælles for dem alle er at underholde og give gode grin, og en oplevelse som du og dine gæster sent vil glemme.

Jeg er din garanti for et sjovt og festligt indslag, der giver gode grin og højt humør, så mangler du et i særklasse skægt indslag, hvor festens hovedperson kommer i centrum på en hylende morsom måde, eller generel underholdning til en fest, hvor det bare skal være sjovt uden brug at stikord?

Så er du kommet til rette sted!
smiley

Velkommen til Sjovfest.dk

Book underholdning på Sjovfest.dk
-så bliver festen en succes !